G-4HZW6YH03G

Snel op
zoek naar
zelfstandig
personeel?

Wanneer je snel moet opschalen met personeel is het handig als er een pool is met flexwerkers die zelfstandig aan de slag kunnen.

Bij ons kan je iedere dag op- en afschalen met zelfstandig personeel die direct aan de slag kunnen. Hierdoor hoef u zich geen zorgen te maken over de bezetting van uw bedrijf en kunt u zich focussen op de andere belangrijke zaken.

Wilt u ook altijd een goede bezetting met personeel dat zelfstandig aan het werk kan? Meld u dan nu aan!

Zo werkt ’t

1

Maak een jobrequest aan

Plaats een jobrequest en beschrijf de werkzaamheden en waar men aan moet voldoen. Krijg een notificatie van het aantal flexwerkers dat heeft gereageerd op uw jobrequest.

2

Maak een
selectie

Selecteer de flexwerker(s) die het beste passen bij de job op basis van vaardigheden en reputatie op ons platform.

3

Geef een
warm welkom

Zorg dat de flexwerker op de hoogte is van de gebruiken/etiquette en wat van hem/haar verwacht wordt. Geef na de job aan wat je van de samenwerking vond door middel van een beoordeling.

Geef het gewenste uurtarief aan.

Trek de juiste professional aan met een geschikt uurtarief. De zzp’er bepaald uiteindelijk wat zijn/haar tarief is door te accepteren of te onderhandelen over de prijs. U kunt kiezen wat u wilt betalen en voor wie, zodat u een overweging kunt maken tussen prijs en kwaliteit.

Voorkom onderbezetting

Door dat u op ons platform snel kan schakelen en een job request kan plaatsen voor extra mankracht op de volgende of zelfde dag (bijvoorbeeld bij ziekte of extra drukte) voorkomt u onderbezetting. Dit is ideaal als u snel wilt op of af schalen met je personeelsbestand. Ben u toch tevreden over de werkzaamheden van de ZZP’er dan kan er altijd gekeken worden naar een langer termijn werkrelatie.

Weet wie er komt

Op basis van het referentiekader van de flexwerker kan je een keuze maken tussen prijs/kwaliteit.

Een flexwerker bouwt een reputatie op ons platform door de beoordeling op basis van zijn/haar geleverde werkzaamheden. Door goed werk te leveren krijgt de flexwerker een hogere rating.

Op basis van deze rating kunt u onderhandelen met de flexwerker over het tarief dat u wilt betalen voor de werkzaamheden die verricht moeten worden.

Bouw een flexpool op

Wanneer u tevreden bent over de flexwerkers die bij u werken dan kunt ook een pool creëren met uw favoriete flexwerkers met wie u graag vaker zou willen werken. Op deze manier kunt u altijd terugvallen op de flexwerkers die bij u topwerk leveren en met wie u op langer termijn vaker wilt samenwerken.

Betaal geen kosten of opstartkosten.

U kunt bij ons op dit moment gratis en vrijblijvend uw jobrequest plaatsen. U betaalt alleen voor de gewerkte uren van de flexwerker 2 euro per gewerkt uur. Op deze manier kunt u no cure no pay snel op zoek naar goede mankracht voor uw bedrijf.