G-4HZW6YH03G

Hoe werkt het?

Via Milliwork werk je als Flexwerker in verschillende branches. Je werkt zelfstandig en je bepaalt zelf waar, wanneer je werkt en tegen welk tarief. Apply and get the job done!

How does it work?

1

Creƫer je eigen profiel en identificeer je zelf met je ID-bewijs. Voeg je relevante werkervaring en opleidingen toe aan je profiel en plaats een leuke recente representatieve foto van jezelf.

2

Zoek een leuke klus via je het shiftoverzicht, zorg dat je voldoet aan de gestelde eisen en reageer op de shift die jij wilt werken.

3

Als de opdrachtgever jou interessant vindt voor de klus dan krijg je bevestigingsnotificatie per mail.erken.

4

Je bent zelf verantwoordelijk als zelfstandige voor de voorbereidingen die nodig zijn voor de klus. Zorg ervoor dat je up to date bent middels de instructies van de opdrachtgever en dat je 100% ready to go en super gemotiveerd bent om de klus te klaren. Na je werkzaamheden krijg je een beoordeling van de opdrachtgever hoe beter jij je best hebt gedaan hoe hoger je beoordeling en hoe beter je reputatie op ons platform. Des te vaker je wordt aangenomen voor een klus.

5

Na elke klus is het van belang dat je uren kloppen, hoe laat je bent begonnen, hoe laat je pauze hebt gehad, hoe laat je bent gestopt en het aantal uur dat je gewerkt hebt. De opdrachtgever ziet jou urenbriefje en geeft akkoord als deze kloppen zodat ze gefactureerd kunnen worden.

6

Elk factuur voor je werkzaamheden ben je zelf verantwoordelijk voor controleer ze goed en dien ze op tijd in ben de opdrachtgever. Houd er rekening mee dat je factuur een betaaltermijn heeft van maximaal 30 dagen.